HuisjeHuisje

print artikel 

Ruilen van huis: snel geregeld met HuisjeHuisje

Hoe werkt het?

Bekijk de film

Voor huurders die willen verhuizen is het vaak lastig om een andere woning te vinden. Om daar wat aan te doen is er nu een gratis app: HuisjeHuisje. Deze app maakt het vinden van een betaalbaar huurhuis een stuk makkelijker. Met de app kunt u zoeken naar woningen van huurders die ook willen verhuizen. Als alles meezit, kunt u zo supersnel van huis ruilen, in heel Nederland.

Verhuizen naar een passende woning
Veel bewoners in Nederland willen verhuizen. Ze willen graag groter wonen, of zoeken juist een kleiner huis. Soms willen ze verhuizen naar een rustiger gebied, of juist naar een plek midden in de stad. Helaas is het als huurder niet makkelijk om te verhuizen. Dit komt onder meer door de lange wachttijden voor sociale huurwoningen in onze grote steden. HuisjeHuisje gaat hierin verandering brengen. Deze speciale app helpt u om sneller een ander huurhuis te vinden. Hij is ontwikkeld door een groot aantal woningcorporaties, waaronder Ymere. Zij willen mensen meer mogelijkheden geven om een woning te vinden die bij hen past.

Snel geschikte huizen in beeld
HuisjeHuisje is er voor iedereen met een huurhuis in Nederland die wil verhuizen. De app is gratis en werkt heel simpel. Als u graag van huis wilt ruilen, dan plaatst u in de app gewoon wat foto’s en informatie over uw eigen huis en buurt. Ook vult u in met hoeveel mensen u in huis woont en wat uw inkomen is. Daarna kunt u de huizen zien van huurders die graag van huis willen ruilen, net als u. U ziet bij iedere aangeboden woning wat de huur daarvan is. U weet dus van te voren precies waar u aan toe bent.

Ruilen met een andere huurder
Heeft u met HuisjeHuisje een huis gevonden waar u graag zou willen wonen? Dan kunt u die woning in de app aanvinken, ofwel ‘liken’. Als de huurder van die andere woning in de app aangeeft uw huis te willen hebben, dan bent u al een grote stap verder. U en de andere huurder kunnen dan een afspraak maken om elkaars woning te bekijken. Heeft u elkaars woning gezien en weet u allebei zeker dat u wilt ruilen? Dan kunnen u en de andere huurder daarom vragen bij de eigen woningcorporatie of verhuurder.

Bekijk hier de eerste match met HuisjeHuisje

Download de app!

HuisjeHuisje is gratis, veilig en betrouwbaar. Wilt u verhuizen en zoekt u een betaalbare huurwoning? Download de app dan snel, want hij is er speciaal voor u. De app is te gebruiken voor Iphones en telefoons met Android. Op HuisjeHuisje.nl vindt u alle informatie over de app. U kunt ook de filmpjes bekijken die op deze webpagina staan. U ziet dan precies hoe alles werkt. HuisjeHuisje maakt ruilen van huis gemakkelijk!