.
.

NIEUWS VOOR HUURDERS VAN YMERE
najaar | 2018

Nieuwe betaalbare huurwoningen in aantocht

Ymere bouwt betaalbare huurwoningen in Amsterdam en omgeving. Centraal in de stad of in een rustige wijk in de regio. Een overzicht.

Lees verder

Koken zonder aardgas?
‘Ik denk dat het wel went’

Amsterdam wil in 2040 geen woningen meer die zijn aangesloten op aardgas. Ook andere gemeenten willen van het gas af. Hoe gaat Ymere hiermee om en wat betekent dat voor u? 

Lees verder

Passend Wonen

Woningcorporaties zoeken naar mogelijkheden om sociale huurwoningen beter te laten passen bij het inkomen en de huishoudgrootte van huurders. Dat is hard nodig, want er is in grote delen van Nederland veel ‘scheefgroei’.

Lees verder

Hoe wilt u wonen als u ouder bent?

Als u ouder wordt, verandert uw leven. Uw woonwensen kunnen dan ook veranderen. Er zijn voordeelregelingen waarmee ouderen sneller een passende woning kunnen vinden.

Lees verder

‘Blij dat Ymere weer bouwt’

Harry van de Boer van de Samenwerkende Huurdersorganisaties Ymere (SHY) is blij dat Ymere weer nieuwe huurwoningen bouwt. ‘Wat ons betreft mag er nog wel een schepje bovenop’.

Lees verder

Hoge energierekening? Zo kunt u besparen

Met kleine veranderingen in huis kunt u al snel honderden euro’s per jaar besparen. Een energiecoach kan u daarbij helpen. Die komt bij u thuis en geeft advies op maat.    

Lees verder

Jonge huurders (18-35 jaar) opgelet!

Heb jij een mening over wonen en woonomgeving? Wil jij daar graag over meedenken? Wat kan er beter? Wat zou je liever anders zien? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees verder

Wat vindt u ervan?

Geef uw mening via ons Digitaal Huurderpanel.

Lees verder